Unibet – Ismerkedjünk meg a különböző handicap fogadásokkal

Unibet handicap

A Unibet bukmékercég lehetőséget biztosít arra, hogy hendikep fogadásokat kössenek a platformján. A hendikep fogadások népszerű formái a sportfogadásnak, melyeknek célja, hogy kiegyenlítsék az eltérő képességű csapatok esélyeit. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a gyengébb csapatnak fiktív előnyt adnak, míg az erősebb csapatnak fiktív hátrányt rónak fel, hogy olyan helyzetet teremtsenek, ahol mindkét csapatnak azonos esélye van a győzelemre.
Unibet – Regisztráció »Unibet – Regisztráció » A Unibet különböző sportágakban kínál hendikep fogadásokat, mint például a labdarúgás, a kosárlabda, a röplabda, a tenisz, a jégkorong és sok más. A sportágaktól és a konkurencia típusától függően a Unibet különböző típusú hendikep fogadásokat kínálhat, mint például az európai, az ázsiai vagy az alternatív hendikep.

Az európai hendikep a legegyszerűbb hendikep típus, amelyben a csapatok fiktív értékeket kapnak (pl. +1, +2 stb.) a mérkőzés elején. Ez a hendikep típus döntetlennel is véget érhet.
Az ázsiai hendikep ennél összetettebb, mivel különböző szintű hendikepeket tartalmaz, beleértve a feleket és a negyedeket is. Ebben az esetben a fogadásokat a csapatok fiktív előnye alapján döntik el, és nem lehet döntetlen, mivel ha a hendikep figyelembe vétele után a mérkőzés döntetlenre áll, akkor a tétet visszatérítik.

Az alternatív hendikep további hendikep vonalakat kínál ugyanarra a sporteseményre. A Unibet több különböző hendikep vonalat kínálhat, amelyek rugalmasabbak, biztosítva a játékosoknak, hogy az általuk legmegfelelőbbnek tartott vonalak közül válasszanak.

Fontos megjegyezni, hogy a Unibet élőben is kínálhat hendikep fogadásokat, ami azt jelenti, hogy a játékosok a sportesemény alatt is köthetnek hendikep fogadásokat, és a hendikep vonalak valós időben módosulnak az aktuális eredmény és a mérkőzés helyzetétől függően.