unibet banner

Luke Gale vezet Castleford-ot, hogy lenyomja a Leeds Rhinos győzelmét

Szóval, hol van a Leeds Rhinos? A nyilvánvaló válasz a selejtezők és a kiesés elleni küzdelem a legkülönlegesebb évszakok második felében, és ez egy olyan előadás volt, amely további kérdéseket vetett fel a tavalyi magas hangverseny győzteseinek látványos bukásáról.

az optimista Leeds rajongó azzal érvelt volna, hogy az elmúlt két mérkőzésből mindössze 12 ponttal járó együttes veszteség, ami azt sugallja, hogy a védekező bajnokok lassan összeszedik magukat. De ez?Ez egy teljes megsemmisítés volt, és a legbiztosabb bizonyíték arra, hogy Leeds a négy aljára van szánva.Sam Tomkins ragaszkodik ahhoz, hogy nem lesz “gyenge kapcsolat” a Wigan visszatérésénél Tovább…

A szuper A Leeds helyzetével kapcsolatban a Liga egyszerűvé tette ellenfeleinek erősségeit, de itt Castlefordot lehetetlen figyelmen kívül hagyni. A korábbi Leeds-i fiatal és Anglia nemzetközi várakozása Luke Gale-nál vezetett, Daryl Powell Tigers előállította az egyoldalú Leeds-rajongók szokásait, akik az elmúlt években megszokták az utat – de nem az ellenfeleikből.

Vannak pozitívak, bár valószínűleg nem fognak sok emberrel lemosni “- mondta a Leeds edzője, Brian McDermott. “Ez egy nagyon lelkes embercsoport, de van egy listánk a dolgokról, amelyekre szükségünk van.Visszahívom a játékosaimat, hogy dolgozzak fel valamit – nem fogom kritizálni őket. “Hihetetlen módon Leeds korán kecsegtette Mitch Garbutt korai próbálkozását, de ez csak arra ösztönözte Castlefordot, hogy futjon öt legelső minőségi próbálkozás. Legtöbbjük Gale csodálatos munkáján keresztül jött, aki Powell szerint “éppen ott van”, amikor Angliába érkezik az idén.

Gale mindhárom próbálkozásnál szerepet játszott a visszatérő taktikában Luke Dorn, aki annyira lenyűgöző volt, mint az egész nevén.Azonban az egyik próbálkozás, amit Gale nem tudott túlságosan részt venni, az volt az éjszaka kiemelkedő erőfeszítése, mivel a Super League legfelső próbálója, a Castleford szárnya, Denny Solomona hihetetlenül tetszett: a labdát egy kézben, és egész testével megérintette a földet.

Leeds egy pillanatra sem tehetett semmit, de Dorn második és harmadik próbálkozása nagymértékben lecsúszott a gazdagoktól, mivel a Tigers kezdte lazítani. Gale aztán megmutatta az összes zúgóját, hogy hatékonyan megöli a játékot a szünet előtt; mindenki elvárja Castlefordtól, hogy álljon fel egy csepp célért, hogy meghosszabbítsa a vezetést 19 pontra, Gale-re, amely szinte érezte a vért az ilyen sebezhető Leeds oldalán, lehúzta a vállát és átemelte a labdát, hogy Joel Monaghan átsétálhasson.Konverziója 30-6-ra emelkedett és minden őszinteségben a sípcsontok sosem voltak hajlandók visszatérni.

Még félidő után Castleford úgy döntött, folytatja a szórakoztatást, mintsem a boltot.Az elszalasztással kapcsolatosan még mindig kétségbe vonta Solomona másodpercét, és a prop Gadwin Springer erőfeszítéseit, aki öt Leedsi védőt rázott egy pillanatra, amely az oldalak közötti osztályzatot hangsúlyozta. Leedsnek volt egy rövid pillanatra, hogy Ash Ashley félig átkeljen, de a Tigrisek kiemelték a fölényüket, amikor Ben Crooks összegyűjtött és hazaindult, mielőtt Grant Millington több Gale varázslatot kapott, hogy öt percet érjen el.

– Nagyon jó volt – ismerte el Powell. “Ahhoz, hogy a játékunk mindkét oldalát összezsúfoljuk, nagyon nagyszerű volt a módunk, és a Magic Weekendbe megyünk, hogy szembenézzünk Warringtonval, most pedig egy igazi benchmarkot.”

Rate this post