Start bónusz az új játékosok számára

sportfogadás bónusz Az Unibet minden új felhasználója számíthat egy rendkívül vonzó, üdvözlő bónuszra, az egyik legjobbra, amit jelenleg a bukméker fogadások világában ajánlanak. Az sportfogadás bónusz működése nagyon egyszerű. Megteszi az első fogadását. Ha sikerül nyernie, örülnie kell. Legyőzte a bukmékert, és azonnal kérheti a kifizetést. Ha viszont elveszti az első fogadását, ekkor az bukméker teljes egészében visszafizeti Önnek a feltett pénzt. Ez az úgynevezett „cash back” bónusz.

A további fogadásokban nyert pénzeket azonban csak bizonyos feltételekkel fizetetheti ki. A bónuszként kapott összegnek legalább a hatszorosát kell feltennie, 1,40-nél nem kisebb árfolyammal. Ez más bukmékerekkel összevetve, nagyon előnyös feltétel. Nemegyszer láttam a Unibet bónusz tizenkétszeresének megfelelő forgalom feltételt. Ez már viszont egy kicsit sok.
Hogyan lehet bónuszhoz jutni?

Unibet 20 000Ft bónusz – regisztráció
– regisztráljon az bukméker szolgáltatásban itt
– A regisztráló űrlapon bizonyosodjon meg arról, hogy a „Szeretnék bónusz, újdonság és promóciós ajánlatokat kapni” mező meg van jelölve
– fizesse be az első letétjét
– tegye meg az első fogadását
– hogy a megtett fogadást elveszti, az bukméker visszafizeti Önnek az első fogadáson feltett összeg 100%-át.

Fontos, hogy az első fogadást megteheti meccs előtti odds-szal is, és az élő fogadásokban is.

A véleményünk az bónuszról: vonzó bónusz, áttekinthető és jó feltételek. Hatalmas előnynek kell tekinteni a „sportfogadás bónusz” pénzek forgalmának kitűnő feltételeit – mert mindössze 6 x @1,40.
Nem marad tehát semmi más számunkra, mint hogy arra biztassuk Önöket, éljenek az bónuszok lehetőségével, és hogy azt kívánjuk Önöknek, gyakran használják a pénzkifizetési opciót.

A bukmékerek által kínált bónuszok mellett számlákkal kell rendelkeznie más globális bukmékereknél is, például a Bet365-nél vagy a Unibet bônus, hogy kihasználhassa a különféle promóciókat és a sportfogadási esélyek különböző ajánlatait.

Start bónusz az új játékosok számára 4.50/5 (90.00%) 2 votes