Túl sokat fizetett, túl fiatal, de George Green új startot indított Ossettben

Négy évvel később a támadó középpályás, aki egy fiatal Paul Gascoigne-hez hasonlított, amikor a 15-ös Goodison Parkba költözött egy olyan díjért, amely 2 millió fontra emelkedett, hetente 75 fontot keres az Északi Bajnoki oldal Ossett Albion. Green, aki a West Riding County Cup negyeddöntőjében elkezdte a múlt heti 2-0-os győzelmet a Garforth Uniteden, egyszer Unibet megosztotta a pályát Ross Barkleyvel és Dele Alli-val az angliai ifjúsági csapatokkal, de visszanyerte saját natív Yorkshire-iét, miután önként megszüntette hároméves szerződést kötött az Oldham Athleticben novemberben.

“Túl gyorsan mozgattam,” tükrözi a 19 éves. “Bradford ebben az időben küzdött a pénzért, és én csak egy egyszerű módja volt, hogy készpénzt csináljak.Nagyon szívesen vártam még egy évet, hogy befejezzem az iskolát, aztán elmentem, de nem kaptam választást. ”

Szomorúan az angol labdarúgás tele van olyan Unibet történetekkel, mint ő. Az akadémiai rendszer, amely már ötéves korukban felderíti a gyerekeket, mindig a következő nagy dolog felé fordul, és Green és ügynöke gazdag jutalmat kaptak, amikor átköltözött Evertonra. 16 évesen, miután 45 000 Ft-os bérleti díjat fizettek a Tottenham kamatainak megóvása érdekében, havonta több mint 4.000 £ -t keresett, és a szezon végéig az első csapatba került.

“Egyenesen a fejemhez mentem. Én csak kimentem és felrobbanttam az aláírási díjat – emlékszik vissza. “Hetente több ezer fontot keresel, és több mozgásteret kapsz, mint a többi játékos.Nem akarsz szabadságokat vállalni, de többet vettem. ”

Az Everton Under 21-öknek az érkezésétől számított néhány Unibet hónapon belül játszott játék volt ez az ő lehetősége. De ahogy a pénz beugrott, elismeri, hogy nehéz volt fenntartani a hangsúlyt.

“Nem mentem tovább, mert úgy gondoltam, jobb vagyok, mint mindenki más”. – Idióta. Abszolút idióta, ha őszinte vagyok. Néha nem jöttem fel, mert nem élveztem, és azt hittem, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Amikor bejöttem, abszolút rabszolga volt. Ha ilyen szabványt játszik, akkor ezt nem teheti meg.Ez egy jobb játék, mint ez. ”

A David Moyes helyett 2013-ban Roberto Martínez megérkezése szerint zöld reményt ajánlott, de sérv sérülést jelentett. Volt még hírlevél pletykák, hogy ő ellenőrizte magát a rehab. “Nem volt semmi köze az ital vagy a kábítószer”, mondja. “Nagyon rosszul szenvedtem, amikor a dolgok rosszul indultak a pályán. Szerettem volna elviselni az életemet Unibet néhányszor. Volt néhány rossz stint, de most már erősebbé váltam – mondja. “Vártam, hogy az első csapat 16 éves, majd nyerj Angliát. De ha van egy rossz játékod akkor elkezdesz kérdezni az embereket, és megkérdezed, miért nem haladsz.Mindent túlságosan azért kaptam, mert csak a lehető legjobbat tettem. ”

” Mindent megtettek, de sajnos visszaadták az arcukba “- mondja. “Everton tudta, hogy képességeim vannak, de látni akarták, hogy professzionálisabb vagyok és sajnos nem mutatták be.” “Elküldtem, hogy lássam egy pszichológust, hogy jobbra kapja a fejem, de nem” T tényleg segít. Adott nekem néhány tablettát, amit nem azért vettem, mert nem akartam olyan embert ismerni, akinek szüksége volt rá, hogy jól érezzék magukat. Minden egyszerre találtam meg. Elhagyták az összes barátaimat és családomat, mert nem veszik észre, hogy segítenek. “Joe Royle, az eddigi menedzser, aki egy Everton-i ifjúsági fejlesztő edzője, ügynöke elintézett egy lépést néhány nap alatt Oldhamba.Mégis, miután csak három helyettesítő megjelenést tett, Green régi problémái Unibet visszatértek, és úgy döntött, hogy hétköznapi £ 1,000 értékű szerződést ad haza.

“A klub mögött álló emberek nem értették, hogyan dolgoztam mint játékos, így olyan színpadra jutott, ahol azt hittem, nem a pénzről van szó “- mondja. “Ha egy menedzser felszólal, nem fogok válaszolni. Megmondom nekik, hogy kibaszítsák és elinduljanak. Míg ha körmöntöztek, másképpen reagálok. Bizonyos értelemben negatív hatással volt az életemre, de fontos volt számomra újra megtalálni a boldogságot.Csak vissza akartam menni a régi gyökereimre, és újra elkezdeni élvezni a játékot. “A megmentés Ossett igazgatója, Richard Tracey volt, aki Green PE tanára volt, és először találkozott vele, amikor csak 11. “Mindig rendkívül tehetséges” – mondja Tracey. – Emlékszem, hogy az iskolában leírtam azt a legközelebb, amit Paul Gascoigne-nek láttam. De a potenciális veszélyes lehet. Ez egy köröm a nyakuk körül. Két Manchester City cserkész jött, hogy az idei év első hatodik nyitott napját nézzük, így napjainkban még fiatalabb lesz. A csapatok ugyanazokkal a Unibet csapatokkal küzdenek. “Facebook Twitter Pinterest George Green hetente £ 75-t keres az Ossett Albionnál.Fotó: Ossett Albion jóvoltából

Munka nélkül, és a barátnője elvárja a csecsemőt, hogy a karrierje újjáépítésének lehetősége az volt, amire a zöldnek szüksége volt. Oldham-i távozásának feltételei szerint január 1-ig – a 20. születésnapja előtti napon – tilos volt csatlakozni a Konferenciánál magasabb klubhoz. Tehát annak ellenére, hogy néhány héttel ezelőtt visszaszerezte egyik autóját, megtanulja megtenni.

“Nem állítottam fel nekem tervet” – mondja. “Annyi adósságot kaptam, hogy most már nem engedhetem meg magamnak semmit. Öt hetvenötökön vagyok Ossettben, így valódi ébresztő hívás volt.Ez minden héten véget ér mindent, így nem tudok autót vezetni. “Tracey, aki Sheffield United rendezőjeként is dolgozik, úgy véli, hogy Green története másképp alakulhatott volna, ha a játékos jobb útmutatást kapott. “Túl sok volt, túl hamar” – mondja Tracey. “Ha 16 éves korában az Egyesült Királyságban az ötödik vagy hatszoros átlagbéreket keres, akkor a dolgok könnyen bajba kerülhetnek. Azok a fiatalok, akiknek jó pénzük van, rossz szokásokba kerülhetnek, és úgy tűnik, hogy túl sokszor fordulnak elő fiatal játékosokkal. Nagyon sok elvárás van ezekre a gyerekekre, Unibet amikor egy nagy klubra jelentkeznek, és ez megnehezíti a bejutást.A klubok feladata, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy gondoskodnak róla, különösen akkor, amikor ilyen fiatal korban elhagyta az iskolát. ”

Az angol labdarúgás nyolcadik szintjén való játék minden bizonnyal nagyszerű volt. “Kemény,” mondja Green. “Nem lehetsz jó játékos, mert a helyek elárulnak, és nem játszol ugyanolyan színvonalú játékosokkal, mint régen. Pillanatnyilag a hírnévre gondolok, ezért célpont vagyok. “Salford City kifejezte érdeklődését, hogy januárban aláírja őt, mihelyt az Oldham megjelent. Zöld sztrájk arra a javaslatra, hogy ez lehet az utolsó esélye, hogy karriert csináljon magának, és győződjön meg róla, hogy nem követi ugyanazt az utat, mint sok tehetséges iskola.

“Nem esély”, mondja . “Soha nem láttam befejezettnek.Mindig is vissza akartam menni a játékba, de csak egy kis időre volt szükségem. Most már abban az időben vissza akarok menni. Még mindig csak 19 éves vagyok, így rengeteg időm van arra, hogy visszajussak oda. “Elveszett fiúk George Green egyike volt a számos multimédiás boltban 2007 és 2011 között eladott angol iskola egyikének: