Steven Finn átváltozik anélkül, hogy megszünteti Angliát

Senki nem szeret visszautasítani, de a Test közepén, egy teljes ház előtt az Úrban, sokkal jobban ki vannak téve. És így kellett volna Steven Finnnek éreznie magát, hogy Anglia, aki küzd az első teszten való tartózkodáshoz, megpróbálta a pakisztáni küzdelmet végigjárni, a kétszeres vívmányok elérése és a legkisebb kárt okozta az ellenzék jelentős vezetőjének kezelték az első inningből.Finn nézi a nap nagy részét, fésülködőben, a finom lábról a középsőre vándorolt, a labdát a Unibet dobogónak visszadobva, egy kicsit polírozva, Woody sorsában a Toy Story-ban, amikor Andy őrzi a kedvenceit Buzz Lightyear.Chris Woakes és Anglia csap Pakisztán vissza, ahogy a bowlers uralkodik az Úr bővebben

Most találtam magam egy kisebbség ebben a teszt, hogy miután figyelte őt egy megyei játék egy hete azt hiszi, hogy Finn csak egy hajszál, hogy visszalépjen a legjobbra, annak ellenére, hogy az ellentétes bandwagon-kritikával foglalkozik. Ő a szemembe néz, jól fut, az ő akciója felemelkedik, és az ő üteme jó, ütődik a denevérrel. Az első inningben négy futtatást engedélyezett, amelyek túlságosan elmosódottaknak tűnhetnek, de valójában csak fél ponttal haladják meg a tesztmérkőzésen elért 3,57-es karrierlehetőséget.Egy különlegesen energikus varázslatot csavargott a járókerületből, és egy nem reagáló pályára zúdította, és cserébe Unibet semmit sem kapott. De felszedés és lengés nem a játék. Azt gondoltam, hogy ez egy mesterséges bowling.

Úgy tűnik, mintha egy végtagban lenne. Chris Woakes és Jake Ball a Buzz Lightyears az Alastair Cook játékkamrájában, Finn Finn most a legvégső bowler. Ez furcsa, hiszen azt gondolhatnánk, hogy ha a korai wicketeket kényszerítették a pakisztáni nyomás alá, akkor egy olyan bowler, aki hajlamos a kereskedelemre, de a knockout csapást gyakrabban szüntetheti meg, mint a legtöbb, jó kiindulási pont.

Előfordulhatott volna, hogy Stuart Broadrel együtt új labdát adtak neki.Ez azt jelentené, hogy az óvodai véget használnám, bár úgy vélem, hogy távolról sem a kárára, valóban hasznot húzhatna neki. A lejtő jellege szépen beállíthatja a rúgást, és ahelyett, hogy leeresztette Unibet volna a lejtőt, lehetővé teszi a cselekvést és a nyomvonalat egyenes vonalban; minden nagyon Newton. De az egyik a Buzzes kapta a koncertet. Öt átkerült Broadtől, Cook pedig Finn felé fordult, de a bizalmatlansága megmutatta. A labdához és a széleshez, három csúszka és egy gödör volt a helyén. Most, csak egy tizenkét éves labdával, kevesebbet írt alá, és egy olyan embert, aki a láthatáron éppen hátrafelé fordult. “Tegyen egy tálat” – mondta -, de kárkorlátozást alkalmazok. “; Cook azt jelezte, hogy rossz szállítmányokat vár. Azhar Ali egyenesen a harmadik labdájához vezetett, ahol a harmadik csúszda már a határokon átesett.Két futam után öt futam után Finn elszaladt. Chris Woakes ragyogott Angliába, mint Pakisztán, hogy izzadjon. Olvass tovább Moeen Ali eldöntötte, aztán ebéd után Broad újra követte Moeen-t. A kiváló Woakes lőtt el, és eltávolította Shan Masoodot egy éles csúszásgátlóra és az Azharra egy nagyon feszes lbw döntéshez. A labda egy kis kapitánysága hozta a Misbah-ul-Haq átjáróját, mert a Unibet pakisztáni kapitány megpördült, és Moeen megrázóztatta első évszázadai alatt. Misbah azonnal kiütötte, és Hales futó fogása megkérdőjelezte, hogy Cook higgadt a bowlerében. Finn újabb fordulatot kapott, és Younis Khan ugrott. Az lbw fellebbezést igenlően válaszolták Joel Wilson megfontolása után, aki Steve Bucknort úgy tűnt, mintha a leggyorsabb fegyver lenne nyugaton.A felülvizsgálat Finn ellen fordult, természetesen. Öt jó esély, és újra kint volt.

A széles, Moeen és a Lightyear ikrei kétszer annyi eltévedtek, amikor Woody visszatért egy harmadik varázsig, az óvodában. Szívesként figyelt, hogy olyan jó varázslatot adott, mint bármelyik a játékban. És megölte. Yasir Shah-t ismételten megverték, és amikor sikerült egy ütést és egy párnát szerezni, és a ballonot extra fedélre emelte, Broad nem tudott ráállni. Sarfraz Ahmedet Jonny Bairstow vette le, majd hamarosan átvette Finnet a midwicketen keresztül, és egy szélén keresztül a határvonalakat. Finn rúgta a gyepet, és kiabálta az égre; az első inningben Woakes ötödik vívója jött a legrosszabb labdával, melyet elkapott. Most visszatért, és a harmadik a harmadik labdával, a másik mellett pedig felvette a 10. helyet. A végtelenig és azon túl.