Jake Ball köszönetet mond Stuart Broadnek, hogy “beszéljen engem át” az angol teszt debütálóján

Jake Ball megköszönte Nottinghamshire csapatemberének, Stuart Broadnek és nagybátyjának, az angol bérletvezető Bruce Frenchnak a megnyugtató hatását, miután megkapta a tesztcrickett első ízét, amely elhagyta a debütálót, meggyőződött arról, hogy nemzetközi szinten teheti meg.

A 25 éves Angliában kapta a franciát az összecsapás előtt, mielőtt az új gömböt Broadkel osztotta meg.Az ő testvére, az 51-es számjegyűeknél második lett az Unibet ebéd után, amikor Pakisztán Azhar Ali 7 lbw-os csapdába esett. Ball, akinek Broad állomásozott közepén és középen a 19-es évek nagy része számára természetesen egy nyugodt krikett, de elismerte, hogy a pár segített megtartani a szintet, ahogyan egy lineáris vonalon és ütemben következetesen 85 mf fölé mutatott, amit sok megfigyelő látott benne a lenyűgöző nyár elején a megyei krikettben.Pakistan Misbah-ul-Haq nem hajlandó évszázad ellen Angliában Bővebben

“A kupakot a Bruce letelepedett,” mondta Ball. “Azt mondta nekem, milyen büszke vagyok az egész családra, és a nagybátyámtól Unibet kaptam egy különleges pillanat. Jó volt, visszatartotta a könnyeket.Ami az ülepedést illeti, jó volt, hogy ott Stuart ott álljon ki és be, beszéljen át rajta és nyugodjon meg.

“Az emberek küldtek nekem üzenetet az előző nap, és a tanács az volt, hogy élvezze azt. Ezt a mai napig bevettem, és remélhetőleg bizonyítottam az embereknek, hogy tesztelhetek krikettet. ”

A Ball második szállítása a reggeli munkamenetben megpillantotta a felülvizsgálatot – a nyitó Shan Masood túlélte a labdát, – és várnia kellett a második varázslatra, mielőtt Azharot egy yorker elé akasztotta volna. A jobboldali beutaló Ballnak szívószünetet adott, Unibet mielőtt a visszajátszás megmutatta volna a labda vágó lábtörlőjét.

Azt mondta: “[A felülvizsgálat, a második labda] nagyon közel nézett oda, ahol voltam. Valószínűleg egy kicsit elkaptam a pillanatot, de mindannyian egyetértettünk, és egy kicsit sajnálatos volt.Ha volna, akkor megérte volna. A wickettnél nagyon ideges voltam, amikor először láttam – azt hittem, hogy lecsúszik.Ha látni akarja, hogy a vágás valódi megkönnyebbülés volt. ”

A labda nagyszerű kihívást jelentett a veretlen századosnak, Misbah-ul-Haqnak, dicsérve azon képességét, laza, de elismerte, hogy a 42 éves ünneplés – a Unibet pavilon felé haladva, és a leeresztés érdekében – új volt rajta.

Misbah, aki 110-ből 179 golyóról folytatódik ez az Abbottabad hadsereg boot táborára hivatkozva, amelyet a csapat elhagyott, mielőtt elindult a turnéra, és elhelyezte az évszázadot, az első angol tesztelésű Tesztkörnyezetében, és azt látta, hogy ő lett a legidősebb kapitány, aki három számot ér el, a legjobb 10 éves koráig.

Azt mondta: “[A sürgetés volt] az ígéretem a hadseregre, amikor a túrát megelőzően a táborba mentünk.Mindig 10 nyomást csináltunk minden alkalommal, amikor beléptünk a földbe, és megígértem nekik, hogy megteszem, ha van egy évszázad. És a tisztelgés a pakisztáni zászlót jelentette. “Ez egy álom, hogy játsszon az Úrban, különös tekintettel a százra, és a nevemet a díszpárton. Úgy értékelem ezt a inninget, mint a tetejét a Test cricket-ben, és nagyon Unibet örülök ennek. Amikor krikettet játszik, nem gondolod a korodra.Ezek a feljegyzések mindig valami különlegesek. “Misbah hozzáfűzte 148-at 40.3-tól Asad Shafiq-hoz, a csodálatosan kompakt jobbkezeshez, aki az egyik végén Pakisztán utolsó 16 századi állományának fele az alku 73-ból 130 labdával, simogatta és húzta a 12 négyeset, mielőtt a négy áldozatot elszállt volna Chris Woakes számára a nap végén.

Shafiq nem lehet ismeretlen mennyiség – a furcsa kommentátor ellenére belemerítették könyvének kliséket és jön „ígéretes tehetség” – adott ő 30 éves, játszott a 42. teszt mérkőzés, és már nyolc száz származó No6, közös rekordot Sir Garfield Sobers.

Misbah elmondta: “Az elmúlt négy-öt évben ő volt a csillag.Hiányzott néhány száz, és itt van egy, de a No6-ban a legjobb játékos, következetesen. Ő egy különleges játékos és azt hiszem, a jövőben Pakisztán meg fogja nézni. “