Bet365 sportfogadás bónuszok

A bónusz a tenisz fogadásból való nyerésből

Hely bet365 combo álló tenisz mérkőzés, és ha nyersz, kap egy további bónusz nyeremény összege attól függően, hogy az események számát a jegyet (12 események maximális bónusz = 50%). Így ez a bónusz “felemeli” a lehetséges nyereményeket a felhalmozott üzemben.
A selejtező tétnek legalább két eseményt kell tartalmaznia a kuponból származó tenisz mérkőzésekről: a mérkőzés, az első fogadás győztese és a fogadás fogadásai nyernek. A promóció a Grand Slam versenyeken, az ATP, a WTA, a Challenger Tour, a Davis Cup, a Fed Cup és a Hopman Cup versenyeken érvényes.
Legfeljebb 100.000 eurót kaphatsz. A bónusz összege nem vonatkozik a kereskedési feltételekre.

Bónusz kosárlabda játékokra

Akárcsak a tenisz, a bet365 bónuszt is kínál a kosárlabdázott játékokhoz, melynek köszönhetően a nyeremény további 50% -át is felveheti.
Játssz egy felhalmozott fogadást a kosárlabda játékokat a piacokon: egy kétirányú hátrány és egy összeg kétirányú mérkőzésen. Ha nyersz, akkor kapsz egy bónuszt a bet365-ből, attól függően, hogy a kuponokon milyen események vannak (12 mérkőzés = 50% -os bónusz).
A promóció a kosárlabda játékokra vonatkozik: Euroleague, European Cup, Spanyol ACB Liga, Olasz Liga 1 és Német Bundesliga. Legfeljebb 100.000 eurót kaphatsz. A bónusz összege nem vonatkozik a kereskedelmi feltételekre.

Bónusz az amerikai sportágakon

A bet365-en történő játék során az amerikai hoki-, kosárlabda-, baseball- vagy labdarúgó-bajnokságból származó felhalmozott fogadások további bónuszt nyerhetnek.
Ahhoz, hogy kihasználják a promóciós kell combo fogadást álló események mérkőzések NFL / ncaaf / CFL / NBA / NCAAB / MLB / NHL a következő 2-utas piacok: handicap, teljes a játék, az első felében – Handicap 2. félidő – hendikep , 1. félidő – összesen, 2. fél – összegek és fogadások a győzelemre. Ha a fogadás nyer, akkor a kuponnal kapcsolatos események számától függően (12 mérkőzés = 50% -os bónusszal) a bónusz nyer.
Legfeljebb 100.000 eurót kaphatsz. A Bet365 bónusz összege nem vonatkozik a kereskedelmi feltételekre.

BET365 MOBILE

A Bet365 teljesen alkalmazkodik a mobil eszközökhöz. A teljes fogadási kínálat a LIVE fogadásokkal és TV-adásokkal együtt mobiltelefonokra és táblagépekre is alkalmas. Az egész alatt fut mind Apple’owym iOS, Android, kötelezettség nélkül, természetesen, mivel a kisebb képernyőn meg kell tanulni az új navigációs de miután néhány perc használat, fogadás fogadás a buszon vagy a villamoson nem jelent problémát.

KIFIZETÉSEK ÉS KIFIZETÉSEK

A bet365-re történő betétek és visszavonások többféleképpen is megvalósíthatók:
hitelkártyák és bankkártyák (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro),
Przelewy24, egy hagyományos banki átutalás,
Internetes pénztárca (Skrill, Netteller, paysafecard, PayPal, Click2pay, Ukash, WebMoney)
Figyelemre méltó a kifizetések sebessége, gyakran csak 1-2 óra kérésre.
A minimális fizetés a hitelkártyán vagy a Skrillen keresztül 5 euró, míg az átutalás 10 euró. Ha pénzt akarunk visszavonni, legalább 10 eurót kell összegyűjtened fiókunkon.

A BET365-ről szóló véleményünk

A bet365 kétségtelenül az egyik legnagyobb és legjobb bukméker a világon, ez egy olyan vállalat, amely teljes megbízhatósággal bízhat a legmagasabb minősítésben. Az SBR A + garantálja a biztonságot. A könyvesbolt rendkívül széleskörű fogadási lehetőséget és széles körű sportot kínál, és nagy esélye van a sporteseményeknek.
Figyelemre méltó az a nagyon szép kapcsolatot egy kocsi, a professzionalizmus, átlátható ajánlat, számos élő fogadás, valamint ingyenes TV adások, a professzionalizmus és egy nagyon jó, egyszerű forgalmazott üdvözlő bónusz 100 Euro és számos további bónuszokat. Összefoglalva, egy nagyon megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező bukméker, biztonságosan és biztonságosan futtathatunk egy fiókot ezen az oldalon.

Rate this post