Bet365 fogadások az interneten

bet365 fogadások az internetenA végső sípban Steve McClaren minden egyes Newcastle United játékos – csakúgy, mint a West Brom Saido Berahino – rázta meg a kezét. Csapata az alsó háromból volt, munkája sokkal biztonságosabb volt, mint 15 órakor, és egyszerre ok volt az óvatos bet365 fogadások az interneten optimizmus a Tyneside-nél.

Az Andros Townsend ígéretes hazai debütálásával kiegészítve Steven Taylor biztos a középső védelemre való visszatérés és Cheick Tioté közönségszavazás nem közömbös diktálása, Aleksandar Mitrovic első fél győztese elégségesnek bizonyult ahhoz, hogy Tony Pulis mélyen aláaknázza, ha sérülést szenvedett.

“Ez a leginkább kiábrándító játék játszottam, mióta a klubban voltam, “mondta West Brom menedzsere, aki beismerte, hogy a játékosai még ki akarták bet365 fogadások az interneten tiltani a saját, bár kint, kieső félelmeket. “Árnyékoltunk 90 percig.Newcastle jobb volt, mint nekünk az egész pályán; nem tudtuk eljutni hozzájuk.Az asztal alsó felében senki sem gondolja, hogy biztonságban vagyunk, és nem vagyunk más, de a játékosom emberi lények, és az embereknek ilyen napok vannak. ”

Ha a Pulis volna a Jonny Evans, Chris Brunt és James Morrison, Newcastle is kissé felborultak Taylor ellen védekezés után öt hónap múlva a pálya szélén a hamstring műtét után, Tioté helyreállt a középpályán, miután összeomlott egy bet365 fogadások az interneten vitatott lépés Kínában és Rolando Aarons, “A hősök ma Steven Taylor, Cheick Tioté és Rolando Aarons voltak” – mondta McClaren, aki megkönnyebbült, és elkezdte törölni a múlt szerdán elhúzódó 3-0-os vereségét. Everton. “Ez egy nagy játék volt, és ezek három óriási pontot jelentenek.” De Ben Foster számára a győzelem gyengülése biztosan nagyobb lett volna.West Brom kapusa gyorsan megmutatta néhány megnyugtatóan éles reflexet, és jól taszította Andros Townsend 20 yardos lövését, mielőtt két méterre megtagadta Mitrovicet. Scruffy, robbant és Darren Fletcherrel küzdött egy elkeseredett csatával, hogy valamiféle kohéziót hozzon létre a játék, miközben Sandro küzdött a második helyezést illetően, Gini Wijnaldum, Pulis játékosai alig tudták elszaladni a saját felét. Nyilvánvalóan bet365 fogadások az interneten képtelen volt egy pár passzt húzni, egyre mélyebben visszavonultak Townsend kétlábú képességével, James Chesterrel. Tioté – aki most úgy tűnt, hogy most Sanghajban van – úgy gondolta, hogy csak 25 méteres célt szerezzen, hogy megtiltsa, hogy Mitrovic blokkolja Foster látóvonalát, miközben elfoglalja a helyét.Nem számít; a hazai szurkolók hamarosan ünnepelték, miután Jonjo Shelvey okos labdáján keresztül előtte Mitrovic elcsúszott egy gyenge lövést az előrehaladó Fosteren.

Amikor Craig Gardner később elhárította Aaronsot, és a labdát alacsony szinten tartotta, McClaren bőségesen megesküdött, de James McClean a lövöldözéshez, Daryl Janmaat utolsó ász elfogása megmentette a helyzetet.

A Newcastle menedzsere valószínűleg többet is átkozott, amikor Pulis Berahino-t – a múlt héten a St James ‘Park 21 millió fontos ajánlata miatt a bet365 fogadások az interneten második félidőben.Valószínűleg Berahino gyönyörű érintése egy lövöldözős esélyt teremtett, amelyet Alex Pritchard vadul átvergett. “Volt egy lövésünk, egy lövés volt”, énekelte a West Brom egyre szarkasztikusabb utazási támogatást.

Berahino – most már nem kell egyszerűen megbirkózni Taylor intelligens jelölésével, hanem a Tioté – később egy lövés volt, Wijnaldum közvetlenül a bár fölé vezetett, és Townsend megütötte a posztot.

“Annyi esélyünk volt, hogy több mint 1-0-ot nyertünk, de bet365 fogadások az interneten alaposan megérdemeltük” – mondta McClaren, aki a végén egy nagy ölelést kapott a Tioté-tól. “Nagyon csalódottak voltunk és dühösek Everton után, de tökéletesen reagáltunk.”

Rate this post