Az olvasás megerősíti Brian McDermott visszatérését a második varázslatért

A bajnoki cím Reading második alkalommal Brian McDermott-t irányította.

Az 54 éves a Berkshire klubot a Premier League-ben töltötte be első bírójaként, de 2013 márciusában dobták el, amikor a csapat elakadt a kiesési zónában. Az olvasó Nigel Adkins-t McDermott helyettesítette, de nem tudta megakadályozni, hogy azonnal visszatérjen a második szintre. Steve Clarke 2014 decemberében helyettesítette az Adkins-t, de a hónap elején Unibet elbocsátották az elmúlt egy év alatt. Hull’s Chuba Akpom bocsánatot kért a dühös reakciótól, hogy helyettesítsék. Olvasson tovább Brian vissza “mondta John Madejski társelnök a klub hivatalos honlapján.

” Meg tudott nyerni minket a Premier League-ben való promóció előtt, és most az ő küldetése, hogy újra megtörténjen.Mindig is szerettem dolgozni Brian-nal, remek menedzser, és minden sikerre vágyom a jövőért. Ez a legjobb karácsonyi ajándék, amit bármelyikünk megtehetett volna “- tette hozzá Madejski. McDermott azt mondta:” Az én belélegzésem nagyon fontos volt a visszatéréshez. Jól éreztem magam, és mindent megteszek, hogy Unibet sikeresek legyek.

“Ez a liga a lendületről szól. Ha szombaton kaphatsz eredményt, kedden kijuthatsz és kaphatsz egyet.A Blackburnre gondolok – mindig egy filozófiát néztem egy játékra, és ez nem fog változni. ”

McDermott, aki megerősítette, hogy Terry Burton része lenne a hátsó teremnek a Unibet személyzet visszatér a Madejski Stadionba, ahol a Reading jelenleg a 13. helyet foglalja el a bajnokság asztalánál.

Az egykori Leeds United főnöke cserkészként dolgozott az Arsenalban, ahol 2000-ben szerepet játszott a Reading-ben, amikor Alan Pardew volt a menedzsere. Miután 19 évesen dolgozik és tartalék csapatmenedzsert töltött be, először átvette az első Unibet csapatügyeket 2009 decemberében Brendan Rodgers távozása után.