Az olimpiai vereség legutóbb téves találat a golf rossz reklámjában

Az elmúlt hónapok egyértelmű, domináns témája a golf visszatérését az olimpiai játékokra helyezte. Milyen furcsa, rendetlen ügy ez lett. A világ legjobb golfozóinak oly sokan nem hajlandó részt venni a Rio-ban, könnyen elárasztotta a felkészülést a hét nyitott bajnokságára. Francesco Molinari 20-ra emelte a számot, azzal a lehetőséggel, hogy még mindig jöjjön.

Rory McIlroy azon érzése, hogy a sportnak nincs helye a játékokban, Unibet világszerte fejjel lett. A “rövidlátó” férfi játékosok elleni kegyetlen kritika a Ladies European Tour ügyvezető igazgatójától érkezett. A közelharcban elveszett az a tény, hogy a világ legjobb 30 férfi teniszének 10 tagja nem vesz részt Rio-ban.A tenisz narratívet természetesen teljesen egy játékos kvartettje uralja, de a golf mindig nagy hangsúlyt kap, mint az új gyerek az olimpiai színpadon, a kontextus fontos. Jordan Spieth Rio visszavonása végzetes lehet a golf olimpiai jövőjére. Olvassa el több

Nehéz bármilyen érvet tenni az olimpia számára, Unibet amely kárt okoz a golfban és fordítva. Amit nyugodtan mondhatunk, az az, hogy a Nemzetközi Golfszövetség sikertelen volt a tervezésben és a kommunikációban. A férfiak professzionális golfjai közel sem működtek együtt elég közel az ütemezéshez.

A Brazília olimpiai reneszánsz helyszínének teljes körű visszaszorítása.Az IGF-nek biztosan Jordan Spieth-hez kell fordulnia, aki annyira szenvedélyesen beszélt a golfról és az olimpiáról ezen a héten, annak ellenére, hogy eltávolította magát a Rio-egyenletből, hogy személyesen folytassa az ügyet a 2020-ig tartó elrendezésen túlmenően.

A befogadás előnyei nyilvánvalóak mind a golf globális elérése, mind a doppingpolitika terén. Az utóbbi titokzatos, és McIlroy szerint hatástalan. A 156-as férfi mezőnyből Unibet nyolc játékos vizelettel tesztelt a tavalyi Open-en, még akkor is, ha ez a statisztika ismeretlen volt az R & A vezérigazgatója, Martin Slumbers számára, amikor szerdán egy fájdalmasan írt médiakonferencián jelent meg. A lelkek ajánlatokat, nem válaszokat adnak.

Vannak olyan téves elképzelések is a vitában, hogy milyen formában kell a golf a Játékokon játszani, az amatőr a leggyakrabban említett.Amikor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2009-ben eldöntötte a golf üdvözlő matracát, vitathatatlanul igyekeztek kihasználni a Tiger Woods státuszát. Cinikus? Talán, de nem kereskedelmi céllal.

Ez azt is feltételezi, hogy minden más olimpiai sport Unibet ugyanabban a helyzetben van, mint az 1900-as évek elején, hogy az igazi amatőrök általánosak. Még a golf legkiválóbb amatőrök is élvezhetik a meleg időjárású edzőtáborokat és a globális versenyt, ami elhomályosítja egymás és a szakemberek közötti vonalat. A golf, azt is érvelték, négy formátumú stroke-játékot kellett átirányítani.Az IGF védekezésében óvatos volt, nehogy a trükkök birodalmába sodródjon.

Az ismétlődő érzés az, hogy a golf valahogy eléri a dicsőséges lehetőséget. “Néhány nemzet számára ez a játék számára átalakulhat” – mondja Pádraig Harrington, háromszoros nagy bajnok. “Valószínűleg bizonyítaná, hogy a Rio 2016 a legfrissebb történelem legfontosabb pillanata, és ez egy új és különböző nézőközönség elérése szempontjából a sport egyik Unibet felfordulási pontja.”

Harrington észrevétele felajánlották egy HSBC államnak a játékjelentés részeként, amely az olimpiai golf értékét megnyomja. “Valószínűleg a golf soha nem volt vonzóbb javaslat egy idõs szegény, fiatal közönség által kínált számtalan választásnak” – mondta Giles Morgan, a HSBC globális szponzorálásának vezetője. “Itt az ideje, hogy bevezessük őket.Állva még mindig nem lehet opció. ”

Ez inkább más, nagy horderejű kérdéseket vet fel. A nyílt műholdas televíziós műsorszórásra való váltás jövedelmező, és az R & A ragaszkodik ahhoz, hogy kedvezőbb legyen a fiatalabb piacra való felkészülés szempontjából.

Az ellenpár, az erős, hogy az ilyen egy földi csatornától távol eső jelölési esemény veszélyeztetheti a sport fejlődését. Csak a golf rajongói biztosan kipróbálják a Nyitott Égbolt. Muirfield szégyentelen elutasítása a női tagok befogadására szintén részt vett a hírekben. Szóval Donald Trump átalakította Turnberry-t is.A Kelet-Lothian dinoszauruszai által támogatott rendkívül káros észlelés, hogy a golf diszkriminatív vagy nem befogadó jellegű, nem törölhető. Az amerikai szabadságra vonatkozó következtetés hátráltató szabályai is hasonlóan relevánsak. Anélkül, hogy belement volna az Oakmont-i incidens fárasztó mechanikájába, bizonyította, hogy a golf nemcsak őrült szabályokat tartalmaz, de nem is tudja, hogyan tudja hatékonyan végrehajtani őket. A gyerekek nem kötnek le a helyi golfpályára, miután figyelték, mi történt egy ilyen jelentősebb versenyen.

A másik fontos dolog a saját történetének összegyűjtése folyamán. Bár a golf nem igényli a Troon-ot a nyilvánosság számára, előfordulhat, hogy a pozitív változat valamivel késő.