unibet banner

Winmasters

A fogadás, ahogyan már ezt mi ismerjük, egy nagyon hoszú utat tett meg. Az egyszeri kézileg kitöltött szelvénytől a mai kényelmes online fogadásokig.

A Winmasters fogadóiroda 2013 – ban jött létre és azóta sok elégedett játékost szerzett a maga oldalára. A WinMasters.com fogadóiroda minden olyan előnyt kínál, amelyekre a modern fogadónak szüksége lehet. Sportfogadások, kaszinó, játékok, és még sok minden más létre jött ebben a közösségben éppen az Ön számára!

We do not recommend this bookie!!!!

 

Winmasters bónusz új játékosok számára – 15 000 Ft
Bónusz típusa Winmasters bónusz sportfogadásokra
Bónusz értéke % -ban 100 % Winmasters bónusz fogadásban kockázat nélkül
A bónusz maximális értéke 15 000 Ft
Bónusz hozzáírása automatikusan
Feltételek a bónusz hozzáadására az első fogadás elveszítése esetében

Winmasters 15000Ft bónusz – regisztráció

 

WinMasters egy új kaszinó és fogadóiroda, amely a rulett több változatát kínálja. Ki lehet próbálni a klasszikus rulettet, vagy az úgynevezett Live – élő rulettet, ahol látni lehet a krupiét webkamera által egy élő közvetítésben (Ön látja a krupiét, de a krupié természetesen Önt nem látja). Amikor már a kaszínó untatni kezd, megpihenhet egy kicsit a fogadásnál valamilyen sport párbajra a Betting szakaszban, vagy csak egyszerűen egy póker játszmát lejátszani.

A Winmasters luxus oddsokat kínál sport fogadásokra az interneten. Választhat a klasszikus fogadásokból, vagy az élő fogadásokból, amikor még a játék folyamán is fogadhat. A Win masters kínálja az aktuális eredményjelzőket is, és rendelkezésére állnak a kidolgozott statisztikák az egyes eseményekről, amelyek segítik a jobb döntéshozatalát.

We do not recommend this bookie!!!!

A legegyszerűbb közvetlenül a böngészőn keresztül játszani, de a kényelem kedvéért le lehet tölteni a szoftvert a számítógépre, sőt, az okos telefonjára is (Android vagy iPhone). A műszaki és játék támogatás rendelkezésére áll a hét 7 napján, 24 órán át és tanácsot adnak a lehetséges problémákban.

 

Winmasters– befizetési lehetőségek a William Hill bónusz megszerzésére
Befizetési mód díj feldolgozási idő minimális befizetés
Skrill ingyen azonnal 10 EUR
Neteller ingyen azonnal 10 EUR
Visa 2,5% azonnal 10 EUR
Bank transfer ingyen 1-2 munka nap 10 EUR

 

A kaszinó weboldalán töltse le a szoftveert a számítógépébe. Minden a legnagyobb biztonságban van (a kommunikáció egy biztonságos SSL protokoll által folyik), és egyaránt éppen a letöltésnek hála az oldal nem eshet ki és a szoftver közvetlenül Önnél van.

A kaszinó weboldalai kinyitása után átnézheti a külömböző típusait a rulettnek és választhat egy olyat, amely a legjobban tetszik. A legelején javasoljuk csak a játék örömeért játszani, hogy megszokja az asztalt, stratégiát és hasonló dolgokat. Amikor már valódi pénzben játszik, próbálja ki az élő rulettet is, amikor Ön látja hogyan forgassa a krupié a rulettet.

Bónuszok

Az első befizetéséhez  akár 15.000 Ft bónuszt szerezhet. Ha regisztrálás után befizet legalább 3.000 Ft., akkor megszerezheti a 100% maximum 15.000 Ft kezdő Winmasters bonus. Már csak a ‘BONUS15100HUWinmasters bónusz kódot kell beadni. Próbáljon tehát fogadni a cég pénzével. A kaszinóban ezen kívül Önre vár a 100 eurós kaszinó befizetési bónusz is.

 A pénz befizetése

A Winmasters.com játék számlájára sokféleképpen lehet pénzt befizetni – természetesen lehet használni a hitelkártyáját, vagy banki átutalással. Érdeklődjön a bankjánál, hogy a hitelkártyájával lehet e fizetni az interneten – ez itt szükséges.

A befizetés hitelkártyával, Moneybookers vagy Neteller internetes pénztárca által nagyon egyszerű. Egy kicsit bonyolultabb a banki átutalás, itt választja a Bank transfer lehetőséget és kattincson a  Deposit gombra. Az előfizetett kártyákkal is lehet fizetni, mint a Paysafecard (megvásárolhatók a benzinkutaknál, bárokban és más helyeken).

A sikeres befizetés után a játékszámlájára a pénzét át kell helyezni a kaszinóba, pókerre, vagy a sportfogadásokra. Az „Átutalások és mérleglések” weboldalról feltölti a játékszámláját az „Én számlám” –ról a „Sportfogadások”, „Kaszinó”, vagy „Póker” számlájára.

 

A befizetések határértéke
Fizetési mód: Minimum Maximum
Hitelkártya: €10 €2.000
Banki átutalás: €50 €10.000
Paysafe Card: €10 €2.000
Neteller: €10 €2.000
Skrill (Moneybookers): €10 €2.000
Mbefizetés: €10 €60

 

Pénzfelvétel

A pénzfelvétel egy hasonló folyamat, mint a pénz befizetés, választani lehet egyet a felkínált lehetőségek közül. A pénz kifizetése előtt azonban a pénzeszközöket  ismét szükséges átutalni a „Sportfogadások”, „Kaszinó”, vagy „Póker” számláról az „Én számlám” – ra.

 

A pénzesközök kifizetésének a határértékei
Fizetési mód: Minimum Maximum
Hitelkártya: €20 €2.000
Banki átutalás: €75 €5.000
Skrill (Moneybookers) €20 €2.000
Neteller €20 €2.000

 

 Előnyök:

  • A jól megtervezett és tiszta kivitelezési weboldalok• Teljes mértékben támogatja a magyar nyelvet• Széles befizetési lehetőségek a játékos számlájára• Részletesen átdolgozott élő kaszinó, játékok és az online póker• A weboldalok korrigálva vannak a tablettek és okostelefonok számára

 Hátrányok:

• könyvelve vannak díjak  a pénz kifizetésénél a számlájáról (akár 3%)

 

 

 

 

Winmasters 4.50/5 (90.00%) 4 votes