unibet banner

William Hill

Willhill_web William Hill egy legendás angol fogadóiroda, melynek a gyökerei mélyen a múltba terjednek. Ez a fogadóiroda határozottan a legjobbak közé tartozik a fogadás világában, hangsúlyt fektet a hagyományra és ahogyan már ez szokásos az angol bukmékereknél, a prímet a foci, foci és elsősorban a foci játssza! A William Hill –nél találja a legszélesebb kínálatot a sportfogadásban.

De hiba lenne azt gondolni, hogy a labdarúgáson kívül nem tud kínálni a William Hill semmi mást – természetesség itt más népszerű sport is, mint a tenisz, kosárlabda, amerikai sportok, a kézilabda … egyszerűen mindenre lehet fogadni, ami mozog és játszik. Sőt, fogadni lehet itt a társadalmi események eredményeire, mint az Oszkár díjak szétosztására, különböző típusú díjakra és egyéb rendezvényekre a közéletben.

 

William Hill bónusz új játékosok számára – 100%
Bónusz típusa William Hill bónusz sportfogadásokra & Casino
Bónusz értéke % -ban 100 % William Hill bónusz fogadásban kockázat nélkül
A bónusz maximális értéke 300 Eur
Bónusz hozzáírása automatikusan
Feltételek a bónusz hozzáadására az első fogadás elveszítése esetében

►William Hill – BÓNUSz 100% – itt regisztrálni

 

 

William Hill, különben gyakran rövidítve, mint Willhill, az új ügyfelei számára üdvözlő bónuszt készített, és ezt a fogadásban kockázat nélkül formájában egészen az érték 100% -ban. Mit jelent ez? A lényeg, hogy ha számlát nyit a William Hill-nél kattintással az üzenet linkre az ajánlással ezen az oldalon, akkor az első fogadása az esetben, ha elveszíti, vissza lesz írva az összeg a játék számlájára és ismét szerencsét próbálhat.

 

A kockázatmentes fogadáson kívül a sportfogadás rajongói számára itt van továbbá egy kiváló bónusz az első fogadásokra az online William Hill kaszínóban. Akár 200 € töbletet is kaphat, ami azt jelenti, hogy ha a bónuszát teljes mértékben kihasználja, és befekteti a 200 euróját, egészében 400 € értékben kap zsetont, amellyel játszhat! A William Hill kaszínó mindent kínál, amit a hagyományos kaszínóban kívánni lehet – természetesség a rulett, blackjack, sőt, a kaszínó élő felszolgálással.

 

William Hill – befizetési lehetőségek a William Hill bónusz megszerzésére
Befizetési mód díj feldolgozási idő minimális befizetés
Skrill ingyen azonnal 10 EUR
Neteller ingyen azonnal 10 EUR
Visa 2,5% azonnal 10 EUR
Bank transfer ingyen 1-2 munka nap 10 EUR

 

 

 

A Williamhill.com befizetésére és pénz kifizetésére számos fizetési módot lehet használni. Népszerűek természetesen a befizetések hitel- vagy bankkártyával, mert ezek reális időben zajlanak le. Nagyon kedveltek szintén az internetes pénztárcák Skrill és Neteller, és a lehetőségek számlálásában nem hiányozhat a hagyományos banki átutalás sem.

 

A William Hill elfogadja a fogadásokat mobiltelefonon keresztül is – mobil telefonja segítségével bárhonnan be tud jelentkezni a William Hill számlájához és fogadásokat kötni és nyerni – vonaton, hajón, taxiban!

 ►William Hill – BÓNUSz 100% – itt regisztrálni

A William Hill Mobil támogatja az összes jelenlegi mobil platformokat okostelefonok számára és mindenki letöltheti a Willhill alkalmazást a kényelmes telefonos fogadáshoz. Fogadni lehet nem csak olyan párbajokra, amelyek még nem kezdődtek el, hanem azokra is, amelyek már folyamatban vannak, azaz Live. Kívánunk sok szerencsét és magas nyereményeket a WilliamHill .com oldalain!

William Hill 4.50/5 (90.00%) 2 votes