unibet banner

Srí Lanka tisztességes tesztelőket állít elő a rendszer ellenére – mondja Kumar Sangakkara

Kumar Sangakkara a Srí Lanka-i hazai rendszert felkiáltotta, hogy szerintem az ország cricketerei nemzetközi szinten tanulják kereskedelmüket, és a közelgő tesztsorozatot Angliával a versenyképességért küzdenek.

Sangakkara, a 12.400-os tesztpályázathoz tartozott, amely a 2014-es Angliában az Ashes whitewash által Ausztráliában bekövetkezett tombolás után nagymértékben megnyerte az 1-0-os győzelmet Mahela Jayawardene kapitány alatt, egy feszült 100-szoros győzelemben Headingley-ben , a következő hét első tesztje, melyet a meccs utolsó előtti labdájáról szereztek meg. Nick Compton túlélte Angliában, de sok játékra van szükség | Mike Selvey Bővebben

A párok most nyugdíjasok, és Sangakkara látja ezt a turnét “az első kemény lépésnek” egy újjáépítési időszakban Sri Lanka számára.Az a munka, amelyet ő úgy hiszi, egyre nehezebbé válik a nemzeti felkészülésben nem szereplő játékosok beléptetésével, valami olyasmit, amit Trevor Bayliss, az angol vezetőedző felvette a 2007-11-es négy év alatt.

játékosok a rendszer ellenére “- mondta Sangakkara, aki rövid választ adtak a világ 20 éves korában. “Van egy csodálatos iskolarendszerünk – körülbelül 400 -, de akkor 20 első osztályú klub versenyez, ahol jó cricketers jönnek, és elveszik.

” Túlságosan elterjedt tehetségünk és a három napos krikett nem játszott elfogadható szabványnak. Amikor Bayliss velünk volt, azt mondta, hogy tanítaniuk kell a kriketteket, hogy játsszanak első osztályú krikettet, amikor Sri Lanka-ra játszanak. Ez nem jó hely.Néhány év múlva olyan játékosokat állítunk elő, akik ellenállnak az esélyeknek, de gyorsan meg kell erősítenünk a rendszert. “

A jelenlegi csapat tapasztalata Angelo Mathews kapitány és a Dinesh Chandimal wicketkeeper-batsman alakja A 2014-es sorozat, a Dimuth Karunaratne és a Kaushal Silva közötti partnerség megnyitása szintén a helyén marad.

Míg a párosítás egy meg nem nevezett tagjával a jövő csütörtök Headingley tesztje előtt kapcsolatba léptek a Sangakkara-val, a balkezes miután Surrey-ra játszott ezen a héten a győztesben a Yorkshire-bajnokok vereségére, ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat elköltözött önmagáról és Jayawardene-ről. Sangakkara azt mondta: “Tegnap kaptam egy szöveget egyik nyitónktól, mondván: : ‘Hogy vagy?Egy időre nem beszéltünk. – Visszaadtam: – Biztos vagy benne, hogy beszélni akar rólam, vagy tudni szeretnél a Headingley-i járóbetonnál? – Bevallotta, hogy a járószék volt.

“Hívást kapsz, és megpróbálsz megadni annyi információt, amennyire szükséges. Nem túl sok zsargon vagy túlterhelés, csak egy kicsit, amire szükségük van. Angelo határozottan fel fogja hívni Mahela-t, és megkérdeznek a feltételekről. De elhúzták a nyugdíjaikat.Mindannyian beszélnek róla, de az oldalán nincs poggyász, és fel fognak állni a munkára.

“Nem számítok erre a Srí Lanka-i oldalon csodákra, de azt akarom, hogy versenyezzenek és maradjanak a harc elég hosszú ahhoz, hogy esélyt adjunk arra, hogy talán nyerhetünk egy teszt-mérkőzést. “

A Srí Lanka egyik esős csapdája az esőben az első melegedést a Chelmsfordban ezen a héten – az Essex-ben – a No3-as kaszinó Kusal Mendis alakjában jött, aki 66-an első inningjében csúcsot szerzett, és csak 21-ben tehetségesnek látszott.Sangakkara ugyanakkor továbbra is csalódott, de a turistapartner, Kusal Perera nem vesz részt a túrabajnokságon, mivel egy öt hónapos dopping-felfüggesztés miatt a Nemzetközi Krikett Tanács csak most vonult le ezen a héten.

Perera a tiltott teljesítménynövelő anyag 19-Norandrostenedione-t pozitívan tesztelték tavaly decemberben, csak az ICC által bevitt független szakértő számára, hogy hibát találjon a Katar-központú vizsgálati létesítmény megállapításaiban, ami azt jelentette, hogy a díjat csökkentették.

Sangakkara hozzá : “Nagyon zavaros vagyok, hogy mi történt. A katari laboratóriumok egy másik vizeletmintájából kedvezőtlenül találtak rá, és megnevezték a talált szteroidot. Aztán az elmúlt napokban visszavonták azt, mondván, hogy hiba történt.

“A szegény fiú már hosszú ideig kint volt.25 éves, az egyik legizgalmasabb tehetségünk, egy cserkész, egy erős ütő. Elég jó ahhoz, hogy itt legyen. De a szomorú tény az, hogy ha ideiglenesen betiltották, nem tudsz edzésre használni a nemzetközi csapatok által használt eszközöket. Ez egy szomorú helyzet, de szerencsére ez véget ér, és ő folytathatja azt, amit szeret. De sajnos Srí Lanka már jó ideje elveszítette egy figyelemre méltó játékost. “

Rate this post