unibet banner

NRL-tähti Junior Paulo peittää itsensä ja pelaa kolmannen luokan puistossa

Juniori Paulon velja on jäädytetty rugby -yhdistyksestä vuoden ajan lähettämällä Parramatta eteenpäin kentälle kolmannen luokan puiston ottelussa. Eels-valmentaja Brad Arthur sanoi torstaina, että klubi oli käsitellyt tapahtumaa “talon” ja Unibet vahvistanut, että Paulo rikkoo Eelsin perjantai-iltana, kun he ottavat etelään Sydneyn.

Mutta mies, joka lähetti hänet kentällä aikana Oatley’s 17-10 rugby liitto voittaa Beecroft Sydneyssä ei ollut niin onnekas. Oatley kolmannen asteen valmentaja Hendry Lees – Paulon velja – oli keskeytetty vuodeksi.Samoan kansainvälinen pukeutunut päähineen peittämään itseään ja pelannut alias, joka saapuu ottelun loppuvaiheessa 30. huhtikuuta. Ainoa varastaa Unibet vedonlyöntibonukset bonus voittaa Dragonsin jälkeen Wightonin kauhuopetuksen. Lue lisää

NSW: n esikaupunkien rugbyliigan kilpailu johtaja Tim Richards lähetti lausunnon klubeille, että Oatley oli piilottanut Paulon identiteetin ja väärennetyt tiimiarkit. “Pelkän tyhmyys sallien ja rohkaisevan pitäisi olla ilmeinen kaikille”, Richards kirjoitti. “Valmentajilla ja klubivirkailijoilla on velvollisuus hoitaa kaikkia pelaajia – omaa ja oppositiota.Unioni ei ota mitään, ja valmentaja, joka on vastuussa pelaajan ottamisesta kentällä ja hänen seuransa ja joukkueensa, on Unibet rangaistu vakavasti. ”

Lees puhui ennen rangaistuksen antamista ja sanoi, että hän otti täynnä syyttää tapahtumaa. “Halusin vain pojilleni leikkiä supertähden rinnalla”, hän kertoi News Corp Australialle keskiviikkoilta. “Tiedän, että se oli väärässä. Mutta kaikki, vain kerran, Unibet  haluaisivat sanoa, että he pelasivat joku Juniorin rinnalla. ”

” Olemme ilmeisesti melko lähellä, kun hän tuli lauantaina meidän peliimme ja jäljellä oli muutama minuutti, Sanoin jatkaa, hyppää sisään. Joku sanoi minulle, etten tee sitä, mutta, niin minä tein sen joka tapauksessa. ”

read more: http://urheilu-viikko.com/energybet

Rate this post