unibet banner

Jason Day lő a Records-egyenlő fordulóban a Players Championship-en

Az angst Jordan Spieth szenvedett azzal, hogy lezárta a nyitókörét a Players Bajnokságon egy héten, az egyik szám, ami hideg izzadságot okozhat, biztosan felerősödött az egyik játékpartnere felé. Jason Day, aki a No1 világában sikerült Spieth-t, ismét elismerte a státuszát, a rekordszámmal egyenértékű 63. nap során. A madár minden 18 lyukon puttolt. , a 18., Spieth volt, hogy három putt a kettős bogey. Spieth frusztrációja egy 72-en, egy általánosan kiváló pontozáson átesett héten; ugyanaz a scorecard hiba, amely fenyegetően aláásta reményét, hogy megvédje a Mestereket, köszönhetően az Augusta National 12. lyukának kapitulációjának.Spieth később ragaszkodott ahhoz, hogy a csütörtöki eredmény nem tükrözi megfelelően a teljesítményét. “Ma tényleg csak két rossz ingadozás volt” – mondta. “A labdát nagyszerűen érzem.”

A napnak jóval több oka van a pozitivitásnak. Az ausztrál első helyen áll, hogy megnyerje a 2016-os harmadik versenyét. Ő az ötödik játékos, aki 63-ot, kilencet a Par az előző négy közül kettő ugyanazon a héten állította a címet. A nap elmondta, hogy 2015-től motivációra támaszkodik.

“Legutóbb játszottam 81-et,” mondta. “Nagyon elégedetlen voltam azzal, ahogy tavaly játszottam, hiszen beléptem azon a héten, ami nagyon jól érezte magát a játékomban. Nem igazán emlékszem, hogy a labdát úgy éreztem, ahogyan ma is tettem, és aztán ugyanúgy, mint én.Mindent csak rákattintott. “

Senki sem volt meglepve Shane Lowry hét alatt 65 éves korában, mint maga az ír. Lowry most rekordbirtokos, 29 hátadából kilencen a legjobb játékosok történetében. Lowry tehát brilliánsan elindította a döntő fontosságot, nem utolsósorban a Ryder Cup részvételének reményében, amely magában foglalja a jövő héten a The K Clubban nyitott születését is. – Nem jöttem be valódi bizalom – mondta Lowry. “A múlt héten rosszul éreztem magam a játékot, a hét elején jól éreztem magam, de tegnap egy kicsit összeomlott a tegnapi kilenc gyakorlat közepén. Majdnem nem vártam a hétre.

“Vesztettem a fejét. Gondoltam: “Mi a lényeg itt?”, Mert úgy éreztem, mintha rosszul játszanék, és a zöldségeken küzdöttem.De beszélgettem az edzõmmel, néhány jó célpontot választottam ki, és néhány jó lövést sikerült eltalálni, majd néhány puttot sikerült lyukasztanom, ami kulcsfontosságú számomra, és valami, amit nemrég csináltam. Szóval jó volt.

“Olyan volt, hogy ma jöttem ki, és így gondoltam:” Ha csak négy fordulót tudok itt találni, akkor nagy segítség lesz a jövő héten. ” hogy mindenképpen négy kört kapjon. “Justin Rose szabálytalanságra 18 zöldet kapott, miközben Lowry pontszámát Danny Willett-szel megegyezte első menekülésében, mióta megnyerte a Mestereket, és aláírta a két-70 év alattiakat.

/ p>

Rory McIlroy kellemetlen kapcsolata Sawgrass első kilencével folytatódott, amikor a 37-es turnéig folytatódott. McIlroy ezután visszanyerte a tesztelés délutáni körülményeit 72-es zárással, de azt a benyomást keltette, hogy élvezetesebb lesz a PGA Túra.McIlroy csúcspontja a tizenhatodik percen belül hat lábnyira volt, ahonnan a birdie-hez fordult. Pénteken többre van szüksége.

Adam Scott szépen mozgott háromszoros alatt – és nem lőtt le egy lövést – mielőtt nyolcat vett volna részt a 18. helyen. Egyszerre hirtelen egy csata ellenére áll a vágás. Rickie Fowler, a védekező bajnok, sokkal jobb, mint Scott.

Ernie Els örömmel fogadta a hat-66-at. “Nem nagyon kezeltem ezt a kurzust, és nem kezelt bennem nagyon jól a múltban “- mondta a dél-afrikai. “Szerettem, amikor először játszottam, de jól kell játszania. Nem mehetsz csak ki, és menj. “Ha a neve nem Jason Day, úgy tűnik.

Rate this post