unibet banner

Fokuserer AFL-fans egentlig fortsatt på grudge-kamper som Dangerfields retur?

Og i denne tidene med utjevning, gratis byrå og hver-til-en-person-for-selv-selv-til-penger-mens-du-kan-individualismen, bør vi selv fans som foten regningen virkelig skylder fotballspillere for å handle som vi ville i vår egen karriere i å finne ut det Unibet mest lukrative og tilfredsstillende arbeidet som er tilgjengelig? Aliir Aliirs unike AFL-historie fortsetter som tidligere flyktning utvider avtale med Sydney Swans Les mer

Det er her at vi begynner å gjøre moralske kompromisser, fordeling av sport i alle sine absurde urealiteter, rettferdiggjøre sitt overdrevne Unibet norsk bettingselskap sted i våre liv , fibbing til oss selv litt, kutte det litt slakk. Men disse er tøffe tider for de som AFL.Forventningene til fans har aldri vært høyere, og heller ikke mulighetene til å lufte de frustrasjoner som er mer tilgjengelige.

Fans har også aldri vært mer mottakelige for multimediekrypningen av amerikanske og europeiske sportslige ligaer, der deres perfekte storm av kontorets slakkervennlige tidssoner, globale superstjerner (og deres videospillverker), leverer video streaming og sosialt media omnipresence gjør det like sannsynlig at hvis du popper hodet ditt over kontorpartisjonen akkurat nå, slår Nathan fra HR sannsynligvis av en e-post mens han seriøst følger Cleveland Cavaliers, Aston Villa og New York Yankees akkurat som han ville Bulldogs over i helgen. Så i denne utviklende Unibet australske sportsviftekulturen – fantasy poeng tallies og avansert statistikk som svirrer i hodet, har den gjennomsnittlige punter ofte en nyansert forståelse av den hjerteløse hyperrealiteten i NBA-utkastet tilbudene – hvor på pleie-skalaen gjør en AFL-homecoming grudge-kamp som Patrick Dangerfields kamp mot Adelaide i kveld, selv sitte lenger?

Uten tvil vil Dangerfield bli theatrically Energybet booed av Adelaide Oval publikum i minst den første halvdelen av spillet, for det er akkurat slik det går, men det er Unibet nesten ikke et Archer-Carey øyeblikk.Dangerfields avgang forlot uten tvil denne Crows-siden i bedre form enn de var sammen med ham, for en ting.For en annen, forrige sesong lærte dem at fotball og liv ikke er det samme.

Alderens Matt Murnane tok en titt på noen lignende Energybet odds bonus uten innskudd post-trade-ansikter i de siste årene denne uken, en øvelse som hvis noe avslørt hvor mye mer disse øyeblikkene nå har en tendens til å bety til spillerne selv enn de gjør for fans; Geelongs trofaste var positivt hjertelige da Gary Ablett først kom tilbake, Collingwood-supportere ropte Daisy Thomas sterkt, men da ville de gjøre det samme med sin førstefødte sønn hvis han donned en Carlton-jumper, mens Brendon Goddards tårer etter å ha sendt de hellige i 2013 ikke komme på grunn av tilhengere Energybet misbruk, men hans egne motstridende følelser og kanskje en skyldfølelse.

Det vi ser i kveld fra Crows-fans er bare et eksempel, selvfølgelig, men å være like parokial som Adelaides folkemengder er Gusto eller ellers i deres Bronx-skål kan illustrere litt om mediegenererte fusser som denne faktisk Energybet resonanserer med AFL-fansen fra det 21. århundre.

meninger er som arseholes.Alle har en.

En oldie men en godbit fra Gold Coast Suns styreleder Tony Cochrane, som svarer på den tidligere Brisbane-treneren Leigh Matthews “billige skudd” teori om at Queensland ikke er stort nok til to AFL-sider. Fortell oss hva du virkelig synes, Tone.Photograph of the week.

Vi kan ikke hjelpe til med å føle dette bildet av Matt Roberts innkapsler så mye av grimheten til moderne sportsfandom, ikke bare det vedvarende og urimelige misbruket nivellert ved Gary Ablett etter Goldsons kaptein etter hans store nederlag mot Melbourne, men den voyeuristiske glede av gentlemannen fanger hele den gale scenen på kameratelefonen. Ablett, som det ofte er tilfellet, kommer fra hendelsen med den slags verdighet som mangler i de som er rundt ham, smerte i ansiktsuttrykket mens han prøver å roe mannen ned.Facebook Twitter Pinterest Gary Ablett plasserer en irate Gold Coast Suns fan i etterkant av lagets store tap til Melbourne på Metricon Stadium. Foto: Matt Roberts / AFL Media / Getty ImagesBits og bobs

I kvelds spill til side er det ikke så mye å være umiddelbart begeistret for rundt åtte, uten at noen bar en håndfull spill som lover en ekte konkurranse. Mest fascinerende av alle vil være lørdag kveld innsats Collingwood (som trener Nathan Buckley ble vurdert sympatisk denne uken av Jonathan Horn).The Pies ‘tur til Gabba for å møte lejonene som helgens store bananhud.

Melbourne har en punchers sjanse mot hundene på søndag, som du kanskje ikke har antatt noen uker tilbake, mens Carlton vil uten tvil presse Port Adelaide, men Sydneys MCG-møte mot Richmond er det eneste andre stykket ekte intriger. Nord-Melbourne bør enkelt utgjøre en spenstig, men undermannet Essendon, Hawthorn for svimlende og snart å være 0-8 Fremantle og West Coast for modige St Kilda. Sunnere enn sine motstandere for tiden, kan GWS vise seg for godt for de undermannede og brannmassene.

Rate this post