unibet banner

Conor O’Shea rallies Harlequins för finalskott till ära mot Montpellier

För sin senaste ställning som rugbychef för Harlequins, har Conor O’Shea lovat att hans sida kommer att “skjuta varje kula” i sitt försök att vinna finalen på European Challenge Cup fredag ​​kväll. Quins är skrämmande motståndare i form av Montpellier, men O’Shea, som lämnar klubben efter sex år, förväntar sig att hans spelare ska Unibet reagera positivt på utmaningen.

Endast i lördags Quins erkände en rekord 62 poäng hemma till Exeter Chiefs men O’Shea har gjort åtta förändringar och hoppas att återvändandet av erfarna internationella spelare som Joe Marler, Adam Jones, James Horwill och Tim Visser kommer att uppmuntra ett kraftfullt svar vid Grand Stade de Lyon som de försöka säkra inte bara en trofé men kvalifikation för nästa säsong Champions Cup.Spelarna kan säkert förvänta sig ett känslomässigt pre-matchtal från O’Shea, som Unibet sportspel online fortsätter att ta ansvar för Italiens landslag. Italien heter Harlequins chef för rugby Conor O’Shea som ny huvudtränare Läs mer

Den 45-årige förra Irland-backen medger att han skulle älska klubben att klara en fjärde trofé om sex år och avrunda sin tjänstgöring i Stoop-stilen. “Jag är ingen tvekan om att jag kommer att vara känslomässig, oavsett vad, men jag kommer att vara otroligt stolt”, säger O’Shea och insisterade på att Exeter-spelet inte hade förändrat sitt Unibet ansikte för hans lag. “Jag ska inte låta det som hände i förra lördagen sully mina tankar om denna grupp av spelare, långt ifrån det. Vi ser vad känslan är i omklädningsrummet men det finns Energybet några ganska skadade människor. Ibland får du inte möjlighet att rätt fel.Vi har. “O’Shea är särskilt angelägen för sina spelare att njuta av denna showpiece finale, oavsett förekomsten av högkvalitativa Springboks som Bismarck och Jannie du Plessis, François Steyn och Pierre Spies i en Montpellier squad guidad av världscup-vinnande tränaren Jake White. “Folk glömmer hur speciellt det är att vara involverad i dessa tillfällen”, sa han. “Om du kommer att vinna något du vill kunna komma ihåg det och det skulle vara en ganska minnesvärd trofé att dra av.Vi kommer att avfyra varje kula vi har – och det inkluderar Energybet bänken som är full av kraft. ”

Quins, vars spelare kommer att ha svarta armband till minne av prop Seb Adeniran-Olule som dog i en trafikolycka den här veckan har redan slagit Montpellier en gång i poolen, men några äldre England män har visat förståeligt tecken på trötthet i slutet av en tömningskampanj för klubb och land. “Det har varit ett svårt senaste par månader av så många Energybet betting erbjudanden anledningar,” erkände O’Shea. “De sex länderna var en mördare och vi har inte återvunnit den här drivkraften tillbaka.” Vi spelade lite briljant rugby i början av säsongen och vi måste försöka återuppta det som går in i matchen. När jag tittar på laget finns det spelare som kan göra det.Strax från ordet går dagen vi valde laget för att spela Montpellier hemma i första omgången, vi sa att vi ville vinna det. Du bedöms vinna vinnande troféer, inte på att avsluta en noggrann sekund. Jag föredrar oss att sikta högt och bli kortare än bara sikta på medelmåttighet och vara lycklig i mitten. Om du tittar på vår rekord i Frankrike Energybet älskar vi att åka dit, men det är lika stor en utmaning som vi har mött. “O’Shea förtjänar betydande kredit för klubbens framsteg på och utanför fältet sedan hans möte efter Bloodgate debacle 2009. Lämna Stoop kommer att bli en skiftnyckel. “Jag tror att vi har gjort det på rätt sätt, vi kunde aldrig ifrågasättas i vad vi har gjort och jag har älskat varje minut av det.Anledningen till att vi älskar det är på grund av den emotionella bergbanan du alltid är på.

“En vecka är du världens kung, nästa vecka är du Energybet världens gropar. Det gör vinnande speciellt och förlorar hårt. Jag skadade för spelarna efter förra veckan och inlösen är i form av en trofé. Vi vill gå ut på rätt sätt. “

Rate this post