unibet banner

Chiller: Kyrgios “nem érti, hogy mit jelent az olimpiai”

A Chiller nem volt hajlandó spekulálni arról, hogy Tomic a Rio játékokon kívül kiválogatta-e a szúróeszközöket, de nyilvánvalóvá tette a Kyrgiosról alkotott nézeteit, mondván, hogy az AOC-nál észrevette, hogy “rosszul reagál”. nem tudta, mit jelent az ausztrál olimpiánál.Bernard Tomic a Rio Olimpiai Ausztrál teniszcsapat szabályozza magát Tovább…

A Kyrgios a közösségi médián keresztül világított rá, utalva a ” Kitty Chiller “, és minden, de a merész választók, hogy figyelmen kívül hagyják őt a Rio egy közelmúltban a meccs után sajtótájékoztatón.

Chiller azt mondta, hogy nem volt hivatalos levelezés a Kyrgios. “Nekünk nem volt semmiféle tisztviselő, kivéve néhány rossz tanácsadónak, meg kell mondanom, megjegyzéseket rólam és azt, hogy ez olyasvalami, hogy olimpiai” – mondta. “Azt gondolom, hogy néhány Nick hozzászólása a közösségi médiában megmutatta, hogy talán nem érti, mit jelent az ausztrál olimpián.”

“Nem csak a bírósági győzelemről van szó, hanem arról, hogyan megy. “

Ha megkérdezte, hogy nincs-e Rio garancia a Kyrgios számára, Chiller azt mondta:” Az én álláspontom nem változott.Nick a Nemzetközi Teniszszövetség felfüggesztett mondatából jött le. Minden olyan sportoló, aki éppen egy nemzetközi szövetség fegyelmi intézkedése volt, éppen figyel. “Tomic válogatott volt felhő alatt, miután szándékosan feladta a mérkőzést egy madridi versenyen, mondván, hogy nem mert 23 éves és 10 millió dollárt ér. A hűtő leírta a viselkedését “félelmetesnek”. Tomic azt mondta, hogy alapozza meg döntését, hogy visszavonja a karrierjének legjobb eredményét.

“Ez az ő választása. Csak azt akarjuk, hogy a csapatunkban olyan emberek legyenek, akik ott akarnak lenni, és készek arra, hogy betartsák azt, amit ez a csapat jelenti “- mondta Chiller. Arra a kérdésre, hogy Tomic mentette-e a szelektort, a gondolat, hogy kilátásba kerüljön, Chiller azt mondta: “Ez most már nem releváns.Ezernyi ausztrál mindent megad, teljes életüket olimpiai célokra fordítja, és betartja azt, hogy mit jelent. Ha valaki nem látja az értéket akkor akkor ez a veszteségük. Tomic megerősítette, hogy inkább az ATP World Tour versenyén játszik majd Mexikóban az olimpián. “Nagyon sajnálom a nehéz döntést, hogy nem játszanak az ausztrál teniszütővel, mert olimpiai érmet folytatnak Rio-ban” – nyilatkozta Tomić nyilatkozatában.

“Mindig büszkén vagyok képviselte hazámat a Davis Cupban, és mindent megadtam a zöld és az arany viselésével. De a rendkívül elfoglalt játékidő és a saját személyes körülményeim alapján sajnos nem tudom elkötelezni magát az idei versenyen. “

Rate this post