unibet banner

Betfair

Betfair_sport

A Betfair fogadóiroda 1999 –ben alakult az Egyesült Királyságban, és későbbiekben 2000 –ben a weboldalait is elindították. Jelenleg az Egyesült Királyságban, Máltán, Ausztriában és Németországban van érvényes engedélye. Jelenleg a Betfair a legnagyobb fogadási tőzsde a világon, egy hely, ahol kipróbálhatja a bukméker szerepét. A szorzók ajánlatában óriási mennyiségű fogadást találhat különböző sportokra és bajnokságokra. Vitathatatlan előnye a hagyományos bukmékerekkel ellentétbe szintén a magas szorzók és a fogadások határértéke. Betfair így ideális hely nemcsak az amatőr, hanem a professzionális fogadók és a kereskedők számára is. A Betfair fogadási tőzsde hátránya az lehet, hogy a nyerő fogadásoknál 2-7% díjat vonnak le a nyereményből.

 

Betfair bónusz új játékosok számára – 20 EUR
Bónusz típusa Betfair bónusz sportfogadásokra & Casino
Bónusz értéke % -ban 100 % Betfairl bónusz fogadásban kockázat nélkül
A bónusz maximális értéke 20 Eur
Bónusz hozzáírása automatikusan
Feltételek a bónusz hozzáadására az első fogadás elveszítése esetében

►BETFAIR – BÓNUSz 100% – itt regisztrálni

 

 

A Betfair fogadási tőzsde hatalmas mennyiségű sporteseményt kínál, amelyekre fogadni lehet, bár a piacok nagy mennyisége néha félrevezető lehet. Néhány kevésbé népszerű sportesemény esetenként elérhetetlen lehet a likviditás hiánya miatt. Hogy tudjon fogadni valamiféle sporteseményre, találni kell magának valakit, aki majd elfogadja a fogadását. Tehát hogyan működik a fogadás a fogadási tőzsdén?

 

 

Ha egyszerűsítve nézünk a dologra, ha nem hiszünk a tippre egy csapatra, fogadhatunk arra, hogy nem fog győzni, de felkínálni a saját szorzóját azzal, hogy más játékosok ezt elfogadják, ha ez elég érdekes lesz. Abban az esetben, ha a csapat valóban nem nyer, akkor megkapja a letétbe helyezett pénzt, plusz az összeget, amelyet más játékosok fogadtak Ön ellen (a szorzótól függően, amely ki volt írva, vagy Ön írt ki az eseményre). Ez az összeg tovább csökken a díjjal, amelyet a Betfair könyvel a nyeremény esetében. Ellenkezőleg, ha a hazai csapat nyerni fog, Ön elveszíti a tétét.

 

A sportágak kínálata 30 körül forog és átlagban akár 250+ sport ligából választhat. Minden népszerű sportág és liga kiválóan fedezve van és a fogadási lehetőségek kínálata nagy szinten van. A sportokra, amelyekre érdemes a Betfair fogadási tőzsdén fogadni elsősorban a labdarúgás, tenisz, lóverseny, krikett, rögbi, vagy akár F1-es futam. Minden nagyobb sport verseny megfelelő likviditással rendelkezik és különleges fogadások sokaságára is fogadhat, amelyek a választásokkal, a pénzügyi piacokkal, vagy szórakoztató műsorokkal kapcsolatosak. Ami a fogadási lehetőségeket illeti az összes népszerű rendezvényeknél fogadások gazdag kínálatát találja meg. A labdarúgásnál a hagyományos fogadások mellett fogadni lehet különböző ázsiai hendikepekre, továbbá találhat itt fogadásokat a pontos gólarányra, gólok számára, félidő eredményére, büntető rúgásokra, játékosok hattrickjára és még sok más fogadási lehetőségre.

Ha könnyen meg akarja tudni, hogy melyik párbajra van koncentrálva a legnagyobb likviditás, kattintson a “Hol van a pénz?” gomra a képernyő bal alján. Itt láthatja az összes eseményt, amelyre a legtöbb pénzt fogadták, vagy szintén a párbajok, amelyekre a többi játékossal vagy kereskedőkkel a legnagyobb pénzeszköz van kínálva. Nem hiányzik a lehetőség sem a kombinált lehetőségek fogadása sem, és a Betfair a klasszikus fogadóiroda szolgáltatásait is felkínálja.

 

Azzal, hogy a fogadási szorzók közvetlenül a játékosokkal és a kereskedőkkel vannak alkotva, az oddsok szinte általában magasabbak szoktak lenni, mint a hagyományos bukmékereknél. Sőt, a Betfair nem igyekszik lefelé nyomni a szorzók értékét a nagy mennyiségű fogadások esetében valamelyik sporteseményre, mint ahogyan ez megtörténhet más fogadóirodák esetében.

 

A fogadás közvetlenül a meccs folyamán természetesen a Betfair –nél is rendelkezésre áll, és ami a legfontosabb, a magas szorzók együtt a magas fogadási határokkal az oka, hogy a Betfair egy ideális hely a LIVE fogadáshoz. A lehetőség fogadni a győzelemre, vagy nem győzelemre kínálja az alkalmat „üzletelni” az Ön poziciójával és a fogadáshoz a győzelemre hozzáadni a fogadását a nem győzelemre, és így bebiztosítani a nyereséget bármilyen eredmény esetében. A Betfair –nél lehet fogadni élőben a párbaj utolsó másodpercében is.

Továbbá a Betfair –nél lehet figyelni az élő közvetítéseket is. A legtöbb közvetítés természetesen lóversenyről van, de tenisz vagy labdarúgó-mérkőzésekről is lehet itt közvetítést találni.

 

 

Betfair– befizetési lehetőségek a Betfair bónusz megszerzésére
Befizetési mód díj feldolgozási idő minimális befizetés
Skrill ingyen azonnal 10 EUR
Neteller ingyen azonnal 10 EUR
Visa 2,5% azonnal 10 EUR
Bank transfer ingyen 1-2 munka nap 10 EUR

 

 

 

A pénzt a Betfair számlájára különböző módon lehet behelyezni. Betfair a betéteket banki átutalással, hitel- és bankkártyával, előfizetett kártyával vagy online pénztárcával fogadja. Lehet használni a PayPal –t is 1,5% díjért az átutalt összegből. Ezt a díjat várja a Visa és a MasterCard használásánál is. A minimális tét a számlára 7 € a PayPal –nál, 10 € a Skrill internetes pénztárcánál és 15 € más befizetési módnál.

 

A pénz kivétele egy eset kivételével ingyen van. A pénz kivétele banki átutalással minimális összege 30 € és ez az egyetlen díjazott pénz kivétel, amely 15 € díjjal van sújtva. Minden más pénz kivétel ingyen van és az internetes pénztárca használatával a pénze majdnem azonnal a számlájára jut. Ha a Skrill pénztárca segítségével veszi ki a pénzét, bármilyen összeget kivehet, mert itt nincsen megadva a minimális összeg. Kivétel a PayPal számlájára minimum 1€, a Neteller pénztárca esetében ez az összeg minimum 4 €. Minden tranzakció gyors és megbízható.

 

A minimális tét 2 €, de fogadni lehet akár már 0.01 € –tól. De az alacsonyabb fogadás, mint 2 € csak több lépésben valósítható meg, ezért nem ajánlott. Ha mobil telefon segítségével fogad, a legalacsonyabb tét 20 €.

Betfair 5.00/5 (100.00%) 2 votes