unibet banner

A Saracens háromféle módon képes legyőzni a 92-es versenyen a Champions Cup koronát

A Saracens teljes visszamenőleges Alex Goode kulcsszerepet fog játszani abban, ami valószínűleg fulladásos játék, melyet Európa két legerősebb védelme és a leghatékonyabb kicking játékok dominálnak. A helykeresési képesség prémium lesz, és Anglia formája a visszaesés valószínűleg az egyetlen játékos, aki képes megnyitni. Dan Carter soha nem fél rúgni, hogy időt nyerjen a formájukra védekező vonalat, de a Saracensnek van egy taktikája arra, hogy visszavonuló játékost szerezzen a védekező vonal mentén.Goode visszahúzza a labdát a mélyből, majd saját játékosának vállára törekszik – aki a védők útjába kerül – futás közben, és belép a mellette lévő helyre, így a Racing tackler blokkolja az oldalirányú mozgást hogy megbirkózz vele. Figyeljetek meg, hogy milyen gyakran Goode megszakítja a vonalat, és látni fogja, hogyan használja ezt a taktikát, különösen a lefelé, ahol a szembenálló előretolódók jönnek fel, mivel kevésbé hajlékony oldalsó mozgatók, mint a hátuk. Ez a trükk Goode-nak ad egy udvarot a kísértetnek, és megtöri a vonalat. Goode kiváló formában van a Saracens számára, és Mike Brown nagyon elképzelhető alternatívája az angol turné Ausztráliában.Ez az alkalom arra, hogy lenyűgözze Eddie Jones-ot a vezető európai döntőben, miután Brown a Harlequins pénteki Challenge Cup döntőjében játszott a Montpellier ellen. Get Machenaud, nem Carter

Fekete Carter a játékban, de szerintem a Saracens legfontosabb játékosja, Maxime Machenaud. A Leicester elleni meccsen az elődöntőben volt, amikor megpróbált és három vagy négy szünetet tartott, és a Saracens jól ismeri képességeit, mint tipikus francia játékautomatát. A gyors labda Machenaud elszüntetése kulcsfontosságú a futó és box-rúgó fenyegetések eltörléséhez, és Carter kényszerítéséhez, hogy a labdát hátra dobja.

Míg Carter sokszor rúg, a Saracens saját rúgójátéka sokkal inkább a labda.Richard Wigglesworth kezdődik, amikor Neil de Kock sérült meg a múlt hétvégén Ben Spencerrel a padon. Mind a Wigglesworth, mind a Spencer pontosan pontos box-kickers, és ez lehetővé teszi, hogy akár a futó versenyzője legyen a labdát a levegőben, vagy azonnal kezelje a fogót.

Ha a rúgás két méter túl messze van, Joe Rokocoko és Juan Imhoff elleni támadás nyilvánvaló, de a Saracens nemcsak a rúgás pontosságát, hanem a nyomást gyakorolhatja az eredményül kapott ruckára, és ez az a cél, hogy megpróbálja elfojtani Machenaudot.

p> A Saracens óriási nyomást gyakorolt ​​az ellenzéki karokra, a második sorai pedig kifejezetten feladata, hogy kezeljék vagy felszámolják a gúnyolót.Ez arra kényszeríti az ellenzéket, hogy több testet helyezzen be, hogy megóvja a gúnyolódást, ami viszont vonzza a labdát, és így sok előretekercsel le a lábáról és a következő üldözésből. Így végül a túlnyomásos vagy lassú labda, ami gyenge lökethez vezet, és Goode-nak lehetőséget ad a futásra. Unsteady Eddy

Szeretném látni, hogy Jamie George, Az afrikai Schalk Brit-oknak, mert ő a jobb zseton, és azt hiszem, ez egy olyan terület, ahol a Saracens feljuthat.A francia oldalt erőteljes zavar támadja meg a Ben Tameifuna Új-Zélandon, amely jelentős összeget tett szét a szorosra, de ez, a mögöttes hatalommal kombinálva, elfedheti Eddy Ben Arous komparatív gyengeségét.

és szerintem Juan Figallo, a Saracens argentin szűkszavúja, követheti Dan Cole példáját a játékból, különösen, ha George-el harcol.

A kérdés az lesz, hogy a játékvezető , Nigel Owens, lehetővé teszi a Saracensnek, hogy teljes mértékben megvizsgálja Ben Arous játékát.Owens általában szívesen elkapja a labdát a gáttól és a Leicester-elődöntőben, amelyet a walesi is ajánlott, lehetett volna egy sor gerincbüntetés, de azért, mert a labda kint volt, csak azt mondta nekik, hogy játsszanak. / p>

A Saracens nem akarja a labdát, ha eljuthatnak Ben Arous tetejére, de nagyon óvatosnak kell lenniük, nehogy Owens rossz oldalára kerüljenek. Olyan játékban, amely nagyon kevés lehetőséget kínál majd, kulcsfontosságú lehet az a képesség, hogy tisztítsa meg vonalainkat és felfelé haladjon a fegyveres büntetéseken.

Rate this post